Respect, Plutonier adjutant Păun Mihai și Plutonier adjutant-șef Harand Daniel!

Sâmbătă, 01 Iulie 2023Dolj
Sursa Foto: Facebook ISU Dolj

Respect  Plutonier adjutant Paun Mihai si Plutonier adjutant sef Harand Daniel | imaginea 1 Doi pompieri dedicați și curajoși au reușit să salveze viața unei persoane printr-o resuscitare reușită într-o situație de urgență.

Plutonier adjutant Păun Mihai și Plutonier adjutant-șef Harand Daniel, care se aflau în concediu de odihnă, participând la o competiție sportivă organizată de Asociația I.P.A. România pe litoralul românesc, au observat cum unui participant i s-a făcut rău și a căzut din picioare ca secerat, în stare de inconștiență.

Cei doi salvatori au intervenit prompt și au aplicat protocoalele de resuscitare pe care le cunosc foarte bine și le aplică în munca de zi cu zi, concomitent cu anunțarea evenimentului la numărul de urgență 112.

În mai puțin de 40 de secunde, bărbatul și-a revenit, iar ambulața SMURD ajunsă la locul evenimentului la transportat la spital, conștient și cooperant, pentru investigații medicale specifice. Se adresează felicitări colegilor pompieri, care au arătat că pot fi salvatori și la serviciu, dar și în timpul lor liber!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.