Respect, Plutonier major Iulian Mitescu!

Luni, 24 Iulie 2023Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Respect  Plutonier major Iulian Mitescu | imaginea 1 “Au trecut deja șapte zile de când sunt aici alături de colegii mei și misiunile noastre sunt tot mai dese și tot mai dificile, însă nu ne dăm bătuți. Nu lăsăm oboseala și căldura care e din ce în ce mai greu de suportat, să ne doboare.

Sunt bucuros că am avut ocazia de a veni în Grecia, pentru a da o mână de ajutor. Deși nu am mai avut parte de intervenții pe un astfel de relief accidentat, asemenea temperaturi, simt că suntem pregătiți și capabili să facem față provocărilor de aici, pentru că sunt niște adevărate provocări.

Te mângâie pe suflet și îți dă multă putere de muncă, susținerea oamenilor pe care i-am întâlnit aici. Pe lângă pompierii greci, în intervențiile noastre, pentru că am mers foarte mult pe jos în apropierea unor sate, am întâlnit civili, oameni de rând.

Nu ratează nicio ocazie să ne mulțumească. Nu trec nepăsători pe lângă noi, ne dau apă și ne încurajează mereu. Sunt foarte amabili și simțim recunoștința lor!”, a mărturisit din Grecia Plt. maj. Iulian Mitescu. Iulian face parte din familia ISU Sibiu din 2016, iar în prezent este comandant de echipaj în cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.