Salvator chiar și după pensionare - Respect, Clement Isar!

Sâmbătă, 01 Iulie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Salvator chiar si dupa pensionare   Respect  Clement Isar | imaginea 1 Sâmbătă, 24 iunie a.c., un OM, Clement Isar, pompier în rezervă, chiar și după pensionare continuă să-și dedice viața salvării celor aflați în pericol. Dimineața, pe strada Dunării din municipiul Roșiorii de Vede, el a intervenit rapid pentru a salva un cetățean în vârstă de 73 de ani.

Victima, care circula pe bicicletă, a suferit o căzătură nefericită, suferind traumatisme la nivelul coloanei și a membrului inferior stâng. Cu experiență vastă ca pompier și paramedic SMURD, salvatorul i-a acordat primul ajutor calificat victimei, asigurându-i îngrijirea necesară până la sosirea colegilor săi.

Clement Isar: “Bună dimineața! Am observat că ați suferit o căzătură nefericită. Nu vă faceți griji, sunteți în siguranță acum. Mă numesc Clement și am fost pompier și paramedic SMURD timp de mulți ani. Vă voi ajuta să depășiți această situație dificilă. Cum vă simțiți?”

Victima: “Bună dimineața, domnule Clement! Vă mulțumesc că ați intervenit atât de repede. Sunt destul de speriat și simt dureri mari la spate și la piciorul stâng. Nu știu cum am ajuns în această situație.”

Clement Isar: “Încercați să rămâneți calm. Am întâlnit multe situații similare în cariera mea. Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să imobilizăm coloana și piciorul afectat pentru a preveni complicații ulterioare. Aveți încredere în mine, vă asigur că veți primi cea mai bună îngrijire posibilă.”

Curând, paramedicii SMURD Roșiorii de Vede au ajuns la locul intervenției și au preluat îngrijirea medicală a victimei, primind toate informațiile necesare de la fostul lor coleg.

Cu promptitudine și experiența acumulată în timpul carierei sale, Clement s-a asigurat că fiecare pas necesar a fost făcut pentru a salva și proteja viața celui în pericol. Victima a ajuns în siguranță la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Această poveste reprezintă și un apel la solidaritate și responsabilitate. În situații de urgență, nu ezitați să solicitați ajutor și să fiți acolo unul pentru celălalt. Împreună, putem face diferența și depăși orice obstacol. Clement Isar a arătat că un erou nu se oprește niciodată din a salva vieți!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.