Salvatori fără frontiere - Respect, Plutonier adjutant Ionel Gabriel Iorgoiu!

Vineri, 28 Iulie 2023Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Salvatori fara frontiere   Respect  Plutonier adjutant Ionel Gabriel Iorgoiu | imaginea 1 Era chiar prima zi de vacanță. Plutonier adjutant Ionel Gabriel Iorgoiu se afla împreună cu familia la piscina resortului din Sozopol, Bulgaria.

Abia ajuns acolo, a observat un tânăr care ținea pe brațe un băiețel de patru ani, strigând după ajutor. Ionel a sărit imediat să-l ajute, a preluat băiețelul, l-a poziționat pe marginea piscinei și, după o evaluare rapidă, a știut ce are de făcut - tot posibilul pentru a-l readuce la viață, copilul nu mai respira.

După câteva minute de aplicare a manevrelor de prim ajutor, a venit și primul semn mult așteptat - un plânset de copil speriat. Cu greu a putut să descrie ce sentimente de bucurie și împlinire a trăit în acele momente când a putut să redea băiețelul de naționalitate poloneză, în vârstă de 4 ani, părinților și personalului punctului medical din cadrul resortului.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.