Un incendiu a cuprins un camion încărcat cu baloți de paie

Luni, 24 Iulie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Un incendiu a cuprins un camion incarcat cu baloti de paie | imaginea 1 Pompierii botoșăneni au intervenit, miercuri, 19 iulie a.c., pentru a stinge un incendiu ce a cuprins un camion încărcat cu baloți de paie.

Incidentul a avut loc pe DN 28B, pe raza comunei Bălușeni și a fost anunțat la 112 chiar de către șoferul camionului care a observat flăcările care cuprinseseră încărcătura din remorcă. Acesta s-a autoevacuat și a alertat imediat echipajele de urgență.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Botoșani cu două autospeciale cu apă și spumă. S-a constatat că ardea încărcătura remorcii, iar flăcările s-au extins și la cabina ansamblului. În sprijin au ajuns și două autospeciale de la SVSU Cristești și Bălușeni. Incendiul a fost stins după aproape două ore, fiind limitată extinderea flăcărilor la vegetația din zonă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.