Vârstnic surprins de viitură într-o localitate suceveană

Marți, 11 Iulie 2023Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Varstnic surprins de viitura intr o localitate suceveana | imaginea 1 În urma unui apel pe 112, salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Vatra Dornei au intervenit pentru evacuarea unei persoane surprinse de viitura produsă pe pârâul Călimănel, pe raza localității Coverca. Patru pompieri militari, cu accesoriile din dotare, au ajuns la fața locului, unde un bărbat de 72 de ani a rămas izolat într-o anexă gospodărească înconjurată de ape.

Salvatorii au asigurat persoana și au adus-o într-o zonă de siguranță. Bărbatul a fost monitorizat din punct de vedere medical, iar starea lui era bună și nu a necesitat transportul la spital. Astfel, misiunea de salvare s-a încheiat cu succes! Se adresează felicitări echipajului și tuturor colegilor care au intervenit miercuri, 5 iulie a.c., în urma inundațiilor produse în județ!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.