A suferit arsuri în urma unui incendiu de vegetație uscată

Luni, 21 August 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

A suferit arsuri in urma unui incendiu de vegetatie uscata | imaginea 1 Cât de periculoase pot fi incendiile de vegetație?❗Nu trebuie să se întâmple aproape de localitatea dumneavoastră pentru a conștientiza pericolul❗️

Un bărbat, un vârstă de 55 de ani, a suferit arsuri în urma unui incendiu de vegetație uscată, ce s-a produs, vineri după-amiază, 18 august a.c., în localitatea Trestieni. Acesta a fost găsit de vecini, pe un teren din spatele curții, căzut la pământ. Paramedicii SMURD l-au preluat imediat și l-au transportat la un spital din capitală.

În ultima perioadă, în județul Giurgiu s-au produs, în fiecare zi, astfel de incendii. Eforturile pompierilor pentru a le stinge la timp au fost considerabile, pentru că, nu de puține ori, accesul cu autospecialele în zonele afectate nu a fost posibil.

Protejați-vă viața și proprietatea! Nu uitați că incendierea vegetației uscate este INTERZISĂ! De ce⁉️ Pentru că poate pune în pericol viața oamenilor, poate distruge habitatul unor animale, poate afecta gospodăriile, locuințele, rețelele de electricitate, pădurile sau culturile agricole.

A suferit arsuri in urma unui incendiu de vegetatie uscata | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.