În ajutorul semenilor, indiferent de naționalitatea lor!

Joi, 24 August 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

In ajutorul semenilor  indiferent de nationalitatea lor | imaginea 1 Plt. adj.-șef Ciongaru Iuliu Florin, plt. adj. Ilie Bazavan, plt. adj. Rizea Toma Cristian și sg. maj. Rezeanu Alexandru Florinel, din cadrul Detașamentelor de Pompieri Turnu Măgurele și Zimnicea, sunt cei patru salvatori teleormăneni care, fără să stea pe gânduri, s-au alăturat celorlalți colegi din țară pentru a da o mână de ajutor cetățenilor din Grecia.

Marți, 22 august a.c., de cum au ajuns acolo, au și primit prima misiune importantă, pentru localizarea și stingerea unui incendiu care se manifesta în proximitatea unui spital din localitatea Alexandroupolis.

Pompierii români din cadrul modulului național specializat de stins incendii de pădure și-au terminat cu succes prima misiune, iar la solicitarea ofițerului de legatură elen, aceștia s-au deplasat în zona Dadia, pentru o altă intervenție. Românii au acționat pentru stingerea unui incendiu, pe un front de peste 3 km.

Reprezentanții ISU Teleorman îi felicită pentru tot ceea ce fac, zi de zi, cu pasiune, curaj și devotament, reprezentând cu mândrie pompierii militari români și România! Le doresc misiuni încheiate cu succes și să se întoarcă cu toții sănătoși!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.