În luptă cu flăcările la peste 40°C

Marți, 29 August 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

In lupta cu flacarile la peste 40 C | imaginea 1 Imaginați-vă luptând cu flăcările 🔥 la peste 40°C🌡☀️. Pompierii noștri nu trebuie să-și imagineze - ei acționează!

Și pentru că o imagine face cât 1000 de cuvinte, vă prezentăm câțiva dintre colegii noștri de la Detașamentul Roșiorii de Vede, unul dintre ei voluntar, extenuați aproape la maximum după un incendiu de vegetație uscată, care s-a manifestat pe raza localității Butculești, unde au făcut față flăcărilor pe aproximativ 2500 mp, ele amenințând să se extindă în curțile oamenilor, la anexe și locuințe.

Căldura extremă nu i-a oprit să-și ducă misiunea până la capăt, cu succes! Oameni buni, haideți să sprijinim pompierii cu acțiunile noastre responsabile, să nu mai aprindem focul în locuri cu vegetație uscată ori în apropierea zonelor cu risc de incendiu. Ei ne sunt eroi, dar și noi putem fi eroi pentru ei! Fiecare gest contează!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.