Incendiile de vegetație distrug totul în calea lor!

Luni, 21 August 2023Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Incendiile de vegetatie distrug totul in calea lor | imaginea 1 Credeți-ne pe cuvânt, nu trebuie să se întâmple ca să conștientizați pericolul❗

Mai bine de două ore, pompierii de la Detașamentele Pitești și Bradu au intervenit, alături de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Bradu, pentru stingerea unui incendiu care a distrus vegetația de pe câteva hectare de teren de la granița dintre localitățile Albota și Bradu.

Aceste incendii pot provoca și victime❗Salvatorii au identificat o oaie blocată într-un canal de scurgere a apei și au reușit să o extragă și au predat-o ulterior personalului de la o stână din apropiere. Aceasta a avut noroc să găsească un adăpost și să se ferească de flăcări și fumul înecăcios.

Protejați-vă viața și proprietatea! Nu uitați că incendierea vegetației uscate este INTERZISĂ, fiind sancționată conform legislației!

De ce⁉️ Ne repetăm, dar poate se va înțelege gravitatea acestor arderi necontrolate, pentru că poate pune în pericol viața oamenilor, poate distruge habitatul unor animale și păsări, poate afecta gospodăriile, locuințele, rețelele de electricitate, pădurile sau culturile agricole.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.