Intervenție salvatoare pentru un cățel blocat într-o țeavă

Luni, 14 August 2023Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Interventie salvatoare pentru un catel blocat intr o teava | imaginea 1 Scheunatul răsuna din ce în ce mai tare, iar taximetriștii care staționau în zonă s-au alarmat, auzindu-l pe bietul câine “cerșind” după ajutor.

Probabil în căutarea umbrei, a căzut în demisolul adânc al policlinicii municipale. Mai mult, crezând că este o ieșire, s-a blocat într-o țeavă de scurgere, din fontă, de doar 15 centimetri în diametru… Taximetriștii, sufletiști, i-au tot aruncat “crănțănele” prin gurile de aerisire, dar scheunatul îndelung era un semnal că bietul animal este în pericol.

Pompierii câmpulungeni au sosit imediat după ce au fost apelați la 112. Militarii au evaluat situația, și după îndelungi eforturi, într-un mediu de-a dreptul neprietenos, l-au eliberat pe cățel din capcana în care s-a prins.

Cu toții au răsuflat ușurați: taximetriștii, cei din policlinică, trecătorii, pompierii și, bineînțeles, cățelul…Salvatorii l-au predat direct unui medic veterinar, care a preluat puiul de câine pentru o evaluare medicală. La o primă vedere, totul părea în regulă, chiar dacă era deshidratat și flămând…

Totul e bine, mai ales când povestea se termină cu bine. Se adresează felicitări echipajului salvator din cadrul Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.