Lupta cu flăcările continuă!

Marți, 01 August 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Lupta cu flacarile continua | imaginea 1 Pompierii militari au intervenit peste trei ore pentru a stinge un incendiu izbucnit la aproximativ 500 de baloți de paie, lucernă și fân în localitatea Fântânele. Ei au utilizat trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, împreună cu o autocisternă, având sprijin și de la operatorii economici din zonă care au adus trei tractoare multifuncționale și o volă.

Intervenția a fost dificilă din cauza cantității mari de materiale ușor combustibile, ceea ce i-a obligat să transporte constant apă de la aproximativ un kilometru distanță, dintr-un bazin din localitate, pentru alimentarea autospecialelor.

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Zimnicea și de la Garda de Intervenție Furculești au depus eforturi mari să stingă toate focarele și nu au renunțat până când incendiul a fost complet stins.

Astfel, au reușit să protejeze mai multe adăposturi de animale, anexe și bunuri aflate în imediata apropiere. În interiorul acestora se aflau peste 300 de animale. Cauza probabilă a acestui incendiu va fi stabilită ulterior.

Orele lungi și obositoare pe care le-au petrecut la intervenția incendiului arată dedicația acestor salvatori față de misiunea nobilă pe care o au. Fiecare dintre ei este un exemplu de profesionalism și spirit de sacrificiu. Indiferent de provocările cu care se confruntă, cetățenii pot conta întotdeauna pe sprijinul lor necondiționat!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.