Misiune internațională de sprijin în Insula Corsica

Joi, 17 August 2023Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Misiune internationala de sprijin in Insula Corsica | imaginea 1 În cursul zilei de marți, 15 august a.c., au plecat spre insula Corsica 20 de pompieri români.

Deplasarea pompierilor salvatori se realizează pe cale aeriană, cu aeronave din cadrul Ministerul Apărării Naționale, iar durata misiunii este de 15 zile. Cei 20 de pompieri îi vor înlocui pe colegii din Slovenia, a căror revenire în țara de origine a fost necesară pentru gestionarea inundațiilor înregistrate în ultima perioadă.

Din cadrul unității Timiș, la această misiune participă 𝟱 𝗽𝗼𝗺𝗽𝗶𝗲𝗿𝗶 (1 ofițeri și 4 subofițeri), cu 𝐨 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐚‌ 𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐮. Sub îndrumarea și atenta coordonare a domnului locotenent-colonel Păcală Cătălin, șef Centru Operațional, pompierii sunt în mâini sigure și profesioniste.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.