Pompierii sălăjeni în misiune de sprijin în Franța

Joi, 17 August 2023Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Pompierii salajeni in misiune de sprijin in Franta | imaginea 1 În cadrul cooperării internaționale în situații de urgență, pompierii români îi sprijină și în acest an pe colegii francezi, prin desfășurarea unei misiuni cu un modul național specializat de stins incendii de pădure la un program de pre-poziționare, în vederea consolidării rezilienței autorităților franceze în gestionarea acestui tip de risc, pe perioada de vară a anului 2023.

Un alt contingent de militari, specializat în stingerea incendiilor de pădure, a ajuns în Franța pentru a-i înlocui pe colegii pre-poziționați pe teritoriul acestei țări.

Printre pompierii salvatori care încadrează tehnica de intervenție pentru executarea misiunilor de sprijin a comunităților și autorităților locale în cazul producerii situațiilor care pot pune în pericol viața și bunurile acestora, se numără și plt. adj. Ghiuruțan Gabriel Marian, plt. maj. Păușan Alin, plt. adj. Groza Daniel Ioan și plt. adj. Rad Cosmin Radu.

Dragilor colegi li se urează mult succes în misiunile încredințate!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.