Respect, Costi, Beni și Cristi!

Luni, 14 August 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Respect  Costi  Beni si Cristi | imaginea 1 Căldură mare, mon cher, dar să te aventurezi prin canalizarea orașului nu e cea mai inspirată idee…

Totuși, cei doi pufoși din imagine și-au petrecut ore bune în subteran, până când, răpuși de foame, au început să latre, doar, doar, cineva îi va auzi. Ecoul plânsetelor era cât se poate de dramatic și o doamnă care se plimba prin zonă cu propriul câine și-a dat seama că micuții nu pot fi salvați decât de pompieri și a sunat repede la 112.

În cel mai scurt timp, pompierii de la Punctul de Lucru Totești au ajuns la locul indicat, din localitatea Hațeg. Au coborât hotărâți în canal, însă cățelușii erau atât de speriați, încât de fiecare dată când salvatorii încercau să se apropie de ei, înaintau prin conducta de canalizare.

Aproape două ore au durat negocierile, până când cei doi căței s-au lăsat înduplecați de mirosul îmbietor al granulelor cu gust de pui și pompierii i-au scos la suprafață, puțin murdari, ce-i drept, dar teferi. Și pentru ca fapta să nu recidiveze, o doamnă i-a primit în curtea dânsei, unde vor fi feriți de astfel de tentații periculoase.

Se adresează felicitări salvatorilor Costi, Beni și Cristi, care au demonstrat că, de multe ori, răbdarea este cea mai de preț virtute!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.