Respect, Debu Alexandru!

Marți, 01 August 2023Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

Respect  Debu Alexandru | imaginea 1 El e Alexandru, iar în urmă cu câteva zile a fost protagonistul unei fapte demne de toată lauda!

Era detașat pe litoral de aproape două săptămâni, iar miercuri se afla în ziua lui liberă. În timp ce își petrecea timpul la o piscină din stațiunea Mangalia, a auzit strigăte de ajutor. O femeie țipa și arăta disperată către soțul și copilul său care erau în apă, nu știau să înoate și riscau să se înece.

Cineva de pe margine a aruncat un colac care să îi ajute să rămână la suprafață, însă fără rezultat. Cei doi se agitau și împingeau covrigul salvator în altă direcție.

Alexandru a sărit imediat în sprijinul lor. A recuperat colacul, apoi s-a îndreptat către tată și fiu. Se agitau teribil și riscau să se scufunde. Primul lucru a fost să îi liniștească, iar ulterior să îi ancoreze cu brațele de colac. Un coleg de-al lui Alexandru, martor și el la cele întâmplate, a sărit în apă să îi ajute.

Deznodământul a fost unul fericit pentru toți cei implicați! Au ieșit cu bine din piscină, deși au tras o sperietură zdravănă. Debu Alexandru este pompier la ISU Buzău, iar de peste 11 ani salvează vieți. Felicitări, Alexandru! Felicitări, tuturor colegilor care își ajută semenii oricând și în orice împrejurare!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.