Respect, Plutonier adjutant Valentin Ciprian Macuc!

Luni, 14 August 2023Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Respect  Plutonier adjutant Valentin Ciprian Macuc | imaginea 1 Miercuri seara, 9 august a.c., în jurul orei 18:30, Plutonierul adjutant Valentin Ciprian MACUC din cadrul Secției Sânnicolau Mare, aflat în timpul liber în localitatea de domiciliu, a intervenit pentru salvarea unui tânăr, vecin de-al său, căzut de la etaj.

“Am auzit strigătele disperate ale unei vecine și am fugit afară. Când l-am văzut pe băiat întins pe asfalt, am știut imediat ce am de făcut și am acționat”, spune cu modestie Valentin.

Salvatorul este cel care a furnizat detaliile vitale operatorilor 112, a verificat starea tânărului și le-a solicitat o ambulanță. Valentin l-a stabilizat pe băiat și a continuat să-i vorbească, liniștindu-l, până ce a fost predat echipajului medical care a preluat situația.

Plutonier adjutant Valentin Ciprian MACUC este pompier din anul 2007, iar în prezent ocupă funcția Șef Gardă Intervenție-Stingere la subunitatea din orașul Sânnicolau Mare. Reprezentanții ISU Timiș îl felicită pentru devotamentul lui și se mândresc cu el. Nu de puține ori, a fost omul potrivit acolo unde era nevoie de el.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.