Respect, Plutonier adjutant-șef Taman Nicu!

Joi, 17 August 2023Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

Respect  Plutonier adjutant sef Taman Nicu | imaginea 1 Pompierul buzoian, Plutonier Adjutant-Șef Taman Nicu (în stânga), era în concediu când a fost martorul unui accident rutier grav, produs sâmbătă dimineața pe raza localității Oreavu.

“Mă aflam în trafic, iar în fața mea s-a produs un accident între un autoturism și un autocamion. Nu am stat pe gânduri.” În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă conștientă, dar încarcerată, ce era în stare de șoc ca urmare a leziunilor suferite.

Dând dovadă de promptitudine și profesionalism, Taman Nicu a intervenit rapid, știind din experiență că fiecare secundă contează. “Am sunat rapid la 112. Până la sosirea echipajelor, am asistat victima și am evaluat starea ei, comunicând cu dispeceratul permanent.”

Imediat după anunțare, colegii lui buzoieni s-au pus în mișcare către locul evenimentului, momente în care, cu calm, Nicu a liniștit victima ce se afla în stare de șoc, pentru a nu-și produce alte leziuni. La sosirea pompierilor, persoana a fost extrasă în siguranță din autovehicul și transportată la UPU Buzău. P.S. Fotografia este realizată pe timpul misiunii din Grecia - 2022.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.