Respect, Plutonier adjutant-șef Toader Nicolae!

Joi, 17 August 2023Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Respect  Plutonier adjutant sef Toader Nicolae | imaginea 1 Salvator = care salvează sau poate salva. Conform Dicționarului Explicativ al Limbii Române, substantivul “salvator” înseamnă care salvează sau poate salva.

Plutonierul adjutant-șef Toader Nicolae a demonstrat, vineri, 4 august a.c., în practică, că această definiție este cât se poate de adevărată. Un simplu drum către casă, împreună cu soția, într-o zi toridă de vară, i-a dat ocazia să facă ce știe mai bine, și anume, să se îngrijească de semenii săi.

În jurul orei 14.00, soția, martor al accidentului, apela numărul unic de urgență 112, pentru a comunica faptul că, pe Drumul Național 21, pe raza localității Slobozia, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme și 6 persoane.

Ca o adevărată echipă, în timp ce soția relata operatorului 112 ce s-a întâmplat, pompierul ialomițean s-a îndreptat rapid către autoturismele implicate pentru a evalua situația, cunoscând foarte bine faptul că, în cazul unor evenimente de acest gen, primele secunde sunt extrem de importante.

Primele persoane la care acesta a ajuns au fost un minor, în vârstă de aproximativ 6 ani, și 2 adulți pe care i-a ajutat să iasă din autoturismul avariat, ulterior, deplasându-se cu minorul în brațe către o ambulanță SAJ, care se afla în trafic. Până la sosirea forțelor de intervenție la locul evenimentului, acesta a reușit să mai ajute o persoană care se afla în cel de-al doilea autoturism implicat.

Plt. adj.-șef Toader Nicolae are multe intervenții desfășurate în cadrul echipajului SMURD, are pregătirea necesară, iar în acea zi a demonstrat că salvator ești 24 ore din 24, 7 zile din 7, iar membrii familiei îți pot fi coechipieri de nădejde.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.