Respect, Slt. Firisar Dănuț și Plt. adj. Czier Tiberiu!

Luni, 21 August 2023Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Respect  Slt  Firisar Danut si Plt  adj  Czier Tiberiu | imaginea 1 Deviza “Curaj și Devotament” nu sunt doar două cuvinte sonore pentru pompierii sătmăreni, Slt. Firisar Dănuț și Plt. adj. Czier Tiberiu. Aceștia au demonstrat la intervenția zilei de joi, 17 august a.c., că viața celui aflat în pericol primează întotdeauna!

Fără a mai aștepta sosirea întregului echipaj, cei doi pompieri au intervenit asumat și operativ la recuperarea tinerei căzute de pe podul Golescu, în apele râului Someș. Misiunile contratimp sunt specializările lor!

În lupta cu neprevăzutul, crezul lor este reușita! Și da, au reușit! Tânăra a fost salvată și predată conștientă și în siguranță echipajului medical. Comanda ISU SM a clasat misiunea ca o faptă memorabilă de curaj, felicitându-și camarazii cu următorul mesaj: “Faceţi cinste acestei Arme nobile!”

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.