Respect, soldat George Ruști!

Joi, 24 August 2023Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Respect  soldat George Rusti | imaginea 1 Sprijinit de colegi, care au realizat o perdea de apă, soldat George Ruști de la Stația de Pompieri Sângeorz-Băi a intrat în grajdul inundat cu fum dens și a scos trei cai care riscau să se intoxice din cauza incendiului care cuprinsese imobilul.

Cu sprijinul cumnatului proprietarului, cele trei frumoase exemplare au fost scoase la timp și în siguranță.

Este primul incendiul de amploare la care participă tânărul pompier, iar satisfacția salvării unor suflete nevinovate îi dă curaj și impuls pentru intervențiile viitoare.

Pregătirea realizată la începutul carierei alături de colegi și suportul acestora pe timpul intervenției îl încurajează să se perfecționeze și să devină în fiecare zi o versiune mai bună a sa.

Este o poveste cu final fericit, care inspiră tinerii colegi intrați de curând în familia pompierilor militari ISU Bistrița-Năsăud.

Felicitări, Geo, pentru că ai ales cu sufletul, ai ales meseria care îți vine ca o mănușă de protecție!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.