Salvator în drum spre casă - Respect, Plutonier adjutant Chereji Cosmin!

Luni, 14 August 2023Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Salvator in drum spre casa   Respect  Plutonier adjutant Chereji Cosmin | imaginea 1 Chereji Cosmin, de la Secția de Pompieri Șimleu Silvaniei, a devenit înger păzitor pentru 4 persoane implicate într-un accident.

Duminică după-amiază, 6 august a.c., la întoarcerea dintr-o misiune, în orasul Șomcuta Mare (județul Maramureș), acesta a observat un autoturism care a lovit un cap de pod și a ieșit în afara părții carosabile.

Cu o experiență de sute de intervenții, pompierul a ajutat persoanele să iasă din autoturism, a sunat rapid la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 pentru a cere forțe în sprijin și a acordat primul ajutor medical răniților până la venirea salvatorilor.

Totodată, acesta a deconectat bornele bateriei pentru a evita producerea unui incendiu. În urma accidentului, o persoană a fost transportată la spital cu leziuni ușoare.

Plutonier adjutant Chereji Cosmin, în vârstă de 43 de ani, este pompier militar în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj, din anul 2006, ocupând funcția de comandant echipaj și conducător auto.

Salvator in drum spre casa   Respect  Plutonier adjutant Chereji Cosmin | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.