Un bloc a fost cuprins de flăcări într-un cartier din Focșani

Joi, 24 August 2023Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Un bloc a fost cuprins de flacari intr un cartier din Focsani | imaginea 1 Un incendiu a izbucnit luni, 21 august a.c., în jurul orei 11:00, la o anexă din apropierea unui bloc situat pe str. Lăcrămioarei din cartierul Mândrești. Evenimentul a fost anunțat prin apel la numărul unic 112. Până la sosirea forțelor de intervenție, flăcările s-au propagat la acoperișul blocului.

Echipajele de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au acționat cu 4 autospeciale de stingere cu apă si spumă, 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială de primă intervenție și comandă.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de circa 500 mp și s-a lucrat pentru lichidarea acestuia. 15 locatari s-au autoevacuat. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor unei femei de 33 ani, care prezenta atac de panică. Femeia a refuzat transportul la spital.

Incendiul a fost lichidat. A ars acoperișul blocului, iar toate apartamentele au fost afectate din cauza fumului și a infiltrării apei, în urma procesului de stingere. Cauza probabilă: autoaprinderea unui solvent depozitat în interiorul anexei ca urmare a neaerisirii și a neventilării spațiului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.