Cu mulţumiri…

Duminică, 03 Septembrie 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Cu multumiri | imaginea 1 O sticlă cu apă la timpul ei nu-ţi potoleşte doar setea, înseamnă, cu siguranţă, mai mult pentru un pompier care tocmai a dat piept cu vâlvătaia şi are gura uscată.

Au simţit asta pompierii călărășeni după o intervenţie de lungă durată, de aproximativ 9 ore, în care au făcut eforturi deosebite pentru a împiedica extinderea arderii la vecinătăţi.

În noaptea de luni spre marți, 29 august a.c., pompierii militari din cadrul subunităţilor ISU Călăraşi s-au luptat zdravăn cu flăcările care ameninţau şi alte imobile şi anexe din imediata vecinătate a unui restaurant cunoscut de călărăşeni.

Câteva domnişoare au avut o idée frumoasă şi au adus apă rece pe care au dat-o pompierilor prezenţi la intervenţie. Imaginea alăturată nu este cea mai reuşită, dar spune multe!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.