Două tone de furaje au ars într-un depozit cuprins de flăcări

Duminică, 10 Septembrie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Doua tone de furaje au ars intr un depozit cuprins de flacari | imaginea 1 Nu depozitați cenușa și jarul provenite de la sobe în apropierea casei, a adăposturilor de animale, a magaziilor de lemne sau a furajelor.

Din această cauză, depozitul de furaje dintr-o gospodărie din localitatea Șendreni, a fost cuprins de flăcări. S-a întâmplat marți după-amiază, 5 septembrie a.c.

La caz a ajuns, în cel mai scurt timp, un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

O oră și jumătate a durat intervenția pompierilor, în urma căreia au fost protejate de flăcări casa și anexele din gospodărie. Au ars aproximativ două tone de furaje.

Pentru a preveni astfel de evenimente, ISU Botoșani vă recomandă să depozitați cenușa și jarul provenite de la sobe doar în locuri special amenajate.

Doua tone de furaje au ars intr un depozit cuprins de flacari | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.