Intervenţie la acoperişul unui bloc din Zalău

Sâmbătă, 30 Septembrie 2023Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Interventie la acoperisul unui bloc din Zalau | imaginea 1 Ca urmare a manifestării fenomenelor meteorologice din ultimele 2 zile, luni, 25 septembrie a.c., în cursul dimineții, pompierii militari din cadrul Detașamentului Zalău au fost solicitați să intervină pentru degajarea unor elemente de construcție parțial desprinse de pe acoperișul unui bloc din municipiul Zalău, situat pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu.

Pompierii s-au deplasat la locul solicitării cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime. Pompierii au înlăturat de pe acoperișul imobilului elementele care puneau în pericol locatarii din zonă. Incidentul nu s-a soldat cu victime.

Interventie la acoperisul unui bloc din Zalau | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.