Intervențiile pompierilor doljeni

Sâmbătă, 30 Septembrie 2023Dolj
Sursa Foto: Facebook ISU Dolj

Interventiile pompierilor doljeni | imaginea 1 În urma precipitațiilor căzute în seara zilei de 24 septembrie a.c., echipajele de intervenție au fost solicitate în data de 25 septembrie să continue intervenția pentru evacuarea apei din mai multe gospodării (beciuri și curți) din orașul Filiași. Au intervenit Secția de Pompieri Craiova cu 2 motopompe și SVSU Filiași, 6 gospodării fiind afectate.

Detașamentul 1 de Pompieri Craiova a intervenit pentru evacuarea apei din curtea și demisolul Grădiniței nr. 18, de pe str. Potelu, din puțul liftului de la Tribunal Dolj și din 5 beciuri din municipiul Craiova, str. Adrian Păunescu, nr. 62, str. Lebedei, nr. 45, str. Poenii, nr. 56E, str. Fermierului, nr. 8 și str. Brestei nr. 663.

Detașamentul 2 de Pompieri Craiova a fost solicitat să intervină pentru evacuarea apei dintr-un beci de pe strada Nicolae Romanescu, nr. 137 și un garaj de pe strada Ana Ipătescu.

Degajarea a 10 copaci căzuți pe stradă, în parcări, dar și pe fire de curent, pe următoarele străzi și alei: Aleea 1 Ghe. Donici, nr. 1, str. Târgului, b-dul Dacia, nr. 5G, str. Iuliu Cezar, nr. 24, str. Știrbei Voda, str. Constantin Brâncuși, nr. 21, Aleea Corneliu Coposu și Aleea Maria Rosetti, nr. 28.

Echipajele de pompieri au intervenit și la degajarea și decopertarea a șase acoperișuri de blocuri pe străzile Severeanu Constantin, Banatului, Colegiul Național Elena Cuza, Aleea 2 Gheorghe Donici, Dr. Ionescu Sisești la blocurile I 71 și I 46.

Pe lângă acestea, salvatorii au fost solicitați și la intervenții de degajare a elementelor de construcție în municipiul Craiova, str. Potelu, nr. 2, str. Popoveni, bloc I 45, str. Hortensei, nr. 4A, Aleea Ghețișoarei, nr. 9, bl. 160 I.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.