Salvator în timpul liber - Respect, Plutonier adjutant-șef Ion Ciprian Tudorel!

Duminică, 03 Septembrie 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Salvator in timpul liber   Respect  Plutonier adjutant sef Ion Ciprian Tudorel | imaginea 1 “Andrei”, un om căzut sub roțile unui microbuz, trăiește acum pentru că un pompier a sărit în sprijin, fiind salvator chiar și în timpul liber!

Plutonier adjutant-șef ION Ciprian Tudorel, de la Secţia de Pompieri Lehliu Gară, a fost, luni, 28 august a.c., martor al unui teribil accident rutier produs în apropierea Capitalei, în Pantelimon, mai exact.

Nu a ezitat nicio secundă să oprească vehiculul pe care îl conducea și să sară în ajutorul unui bărbat care s-a prăbușit în fața sa cu bicicleta, după care a ajuns sub roțile unui autovehicul de transport persoane.

Respectivul bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani și-a pierdut cunoștința în urma accidentului și a suferit mai multe traumatisme la nivelul membrelor inferioare și superioare, prezentând totodată și suspiciune de fractură la nivel intercostal.

Tânărul se simţea foarte rău şi avea nevoie urgentă de îngrijiri medicale, iar pompierul a fost salvarea lui până la sosirea unui echipaj medical al Serviciului de Ambulanță.

Salvatorul a facut tot ce i-a stat in putință pentru a ajuta omul aflat în nevoie, i-a eliberat căile respiratorii, l-a așezat în poziția de siguranță și a avut în permanenţă o comunicare cu persoana vătămată până la venirea echipajului specializat de acordare a îngrijirilor medicale.

Plutonier adjutant-șef ION Ciprian Tudorel este încadrat în funcţia de Comandant de echipaj la Secţia de Pompieri Lehliu Gară şi s-a evidenţiat la mai multe intervenţii complexe de-a lungul celor 21 ani de activitate profesională.

Intervenţia promptă a Plutonierului adjutant-șef ION Ciprian Tudorel, care a ajutat la salvarea unei vieţi, a fost apreciatà în mod deosebit, iar colegii nu pot spune decât că le-a făcut cinste prin gestul său omenos, de bun samaritean, drept pentru care îl felicită și îi doresc mult succes în continuare în activitatea sa profesională!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.