Schimb de ștafetă în misiunea din Grecia

Marți, 05 Septembrie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Schimb de stafeta in misiunea din Grecia | imaginea 1 După nouă zile de misiuni desfășurate în Grecia, alți 56 de pompieri i-au schimbat pe colegii aflați pe teritoriul elen. Printre ei se află și doi salvatori giurgiuveni.

Din noul modul fac parte plt. adj. Sebea Ionel și plt. adj. Sima Alexandru din cadrul Detașamentelor Giurgiu și Bolintin Deal, ambii pompieri cu o experiență de peste 17 ani. Aceștia au făcut schimb de ștafetă cu ceilalți patru giurgiuveni care au stins incendii violente de vegetație uscată și de pădure în regiunea Alexandroupolis, în perioada 21-29 august a.c.

Din experiența ultimelor misiuni internaționale, știm că fiecare intervenție va fi una dificilă, care implică riscuri, însă cu siguranță aceștia vor trece cu bine peste toate obstacolele, având în vedere faptul că sunt foarte bine pregătiți.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.