Spirit de salvator - Respect, Plutonier adjutant Ciuiu Gheorghe!

Sâmbătă, 30 Septembrie 2023Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Spirit de salvator   Respect  Plutonier adjutant Ciuiu Gheorghe | imaginea 1 În cursul după-amiezii de marți, 26 septembrie a.c., patru echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit de urgență, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autotren, pe DN 6, zona Porțile de Fier I.

Până la sosirea forțelor de intervenție, 𝐩𝐥𝐭. 𝐚𝐝𝐣. 𝐂𝐢𝐮𝐢𝐮 𝐆𝐡𝐞𝐨𝐫𝐠𝐡𝐞, 𝐚𝐟𝐥𝐚𝐭 𝐢̂𝐧 𝐭𝐢𝐦𝐩𝐮𝐥 𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫, 𝐢̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆ 𝐜𝐮 𝐮𝐧 𝐚𝐥𝐭 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐧𝐭 𝐥𝐚 𝐭𝐫𝐚𝐟𝐢𝐜, 𝐚𝐮 𝐬𝐚̆𝐫𝐢𝐭 𝐢𝐦𝐞𝐝𝐢𝐚𝐭 𝐢̂𝐧 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐨𝐫 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐮𝐜𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐚𝐮𝐭𝐨, 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐫𝐚̆𝐦𝐚̆𝐬𝐞𝐬𝐞 𝐢̂𝐧 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐭𝐫𝐞𝐧. Aceștia au reușit să îl extragă și să îl îndepărteze de locul incendiului. Șoferul a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, fiind ulterior transportat în stare de conștiență la CPU Orșova.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la întreg autotrenul. La locul evenimentului, au fost mobilizate în sprijin și două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Orșova, cu o autospecială de stingere cu apă și o ambulanță SMURD.

Pompierii militari au localizat incendiul și s-a lucrat pentru lichidarea acestuia și îndepărtarea efectelor negative. I se adresează 𝐦𝐮𝐥𝐭̦𝐮𝐦𝐢ri 𝐩𝐥𝐭. 𝐚𝐝𝐣. 𝐂𝐢𝐮𝐢𝐮 𝐆𝐡𝐞𝐨𝐫𝐠𝐡𝐞, 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐝𝐞𝐦𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭 𝐢̂𝐧𝐜𝐚̆ 𝐨 𝐝𝐚𝐭𝐚̆ 𝐜𝐚̆ 𝐠𝐞𝐬𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐞𝐫𝐨𝐢𝐬𝐦 𝐬̦𝐢 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐨𝐫 𝐧𝐞𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐩𝐭𝐚𝐭 𝐩𝐨𝐭 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐨 𝐝𝐢𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐬𝐞𝐦𝐧𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭𝐢𝐯𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐯𝐢𝐞𝐭̦𝐢𝐥𝐞 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.