Un depozit de furaje a fost cuprins de flăcări

Marți, 12 Septembrie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Un depozit de furaje a fost cuprins de flacari | imaginea 1 Un depozit de furaje a fost cuprins de flăcări, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 10 septembrie a.c., pe raza localității Mitoc. Alarma a fost dată după miezul nopții.

La caz au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Săveni și Punctului de Lucru Coțușca, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Pompierii au constatat că ardeau 120 de tone de furaje.

Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor s-a acționat aproape șase ore. Alături de forțele ISU Botoșani a intervenit și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Mitoc cu un buldoexcavator și o cisternă.

Intervenția a fost una de durată având în vedere cantitatea mare de furaje care ardea, dar și faptul că trebuie verificat fiecare metru pătrat pentru a elimina riscul de reaprindere. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind acţiunea intenţionată. Cazul a rămas în atenția Poliției.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.