Viitorul sună bine - Respect, student Pletea Alexandru!

Marți, 12 Septembrie 2023Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Viitorul suna bine   Respect  student Pletea Alexandru | imaginea 1 Pletea Alexandru, student în anul IV, în cadrul Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza, Facultatea de Pompieri, și-a dorit dintotdeauna să fie salvator. În așteptarea începerii anului universitar, își petrece vacanța acasă, alături de cei dragi.

Vineri dimineață, 8 septembrie a.c., în jurul orei 08.00, pe când se afla în locuința sa din orașul Amara, a auzit un zgomot puternic și fără să clipească, a pornit în direcția respectivă, convins fiind de faptul că acel sunet anunța un accident rutier.

Ajuns la locul evenimentului a observat că instinctul nu l-a înșelat pentru că avusese loc un accident, produs între un tractor și o autoutilitară, iar pe câmpul din apropiere erau mai mulți oameni.

A început imediat o evaluare a persoanelor, apelând în același timp numărul unic de urgență 112 pentru a cere ajutorul și a comunica toate datele relevante pentru ca viitorii lui colegi să trimită forțele necesare la fața locului.

Alexandru a efectuat stagiile de practică la ISU Ialomița, în cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și se poate spune despre el că este un tânăr foarte bine pregătit. Nu știm ce s-ar fi întâmplat dacă nu ajungea atât de repede la locul accidentului, dar știm sigur că intervenția lui a avut un aport important pentru victimele accidentului.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.