46 de intervenții într-o singură zi!

Marți, 17 Octombrie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

46 de interventii intr o singura zi | imaginea 1 17 intervenții au fost pentru stingerea incendiilor de vegetație uscată, miriște și resturi menajere.

S-a mai intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie de anvelope și piese auto din incinta unui operator economic din municipiul Alexandria, și la o misiune de lichidare a unui incendiu izbucnit la o patiserie din centrul orașului Alexandria.

Au mai fost 23 de cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor calificat și transportarea la spital a persoanelor cu probleme medicale. De asemenea, au mai fost 3 accidente rutiere, produse pe DJ 701, între localitățile Poeni și Gratia, pe DJ 612A, în apropierea localității Plopii Slăvitești și pe raza localității Slăvești.

Acestea au avut ca rezultate un număr total de opt victime, la care pompierii militari au intervenit, alături de celelalte autorități cu rol în gestionarea acestor situații de urgență, pentru acordarea primului ajutor calificat, descarcerarea persoanelor blocate în caroseriile deformate și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Și a mai fost gestionată o misiune pentru deblocarea unei uși de acces în locuință, pentru a facilita intervenția echipajelor medicale la o persoană cu probleme de sănătate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.