Animale au pierit într-un incendiu de gospodărie

Joi, 26 Octombrie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Animale au pierit intr un incendiu de gospodarie | imaginea 1 Mai multe anexe au luat foc, joi dimineață, 19 octombrie a.c., într-o gospodărie din localitatea Băneasa.

Ajunși la caz, pompierii au constatat faptul că acestea ardeau generalizat, iar flăcările s-au extins și în gospodăria unui vecin.

Într-una dintre anexe se aflau doi porci, care nu au mai putut fi salvați. Din fericire, nu au fost persoane rănite.

Pompierii au reușit să localizeze incendiul până să ajungă la casă, existând acest pericol.

În prima gospodărie, au ars anexe, pe o suprafață de aproximativ 500 mp, un frânar cu circa 50 de baloți de paie, 10 tone de lemne și utilaje pentru prelucrarea lemnului. A fost salvată locuința.

În cea de-a doua gospodărie, au ars acoperișul unei anexe pe o suprafață de aproximativ doi mp, o tonă de paie și o parte din gard. Au fost salvate locuința și utilajele proprietarului.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu și Punctului de Lucru Greaca, cu trei autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SAJ.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.