Au salvat o pisică din fântână - Respect, Marius și Mihăiță!

Marți, 03 Octombrie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Au salvat o pisica din fantana   Respect  Marius si Mihaita | imaginea 1 Zizi nu întârzia niciodată la masă, așa că stăpânii ei s-au alarmat și au început să o caute peste tot, pe strada unde locuiesc.

La un moment dat, i-au auzit mieunatul din fântâna unui vecin. Îngroziți, și-au dat seama că nu aveau cum să o salveze singuri și au sunat la 112 pentru a cere ajutorul pompierilor.

Colegii de la Detașamentul Orăștie au ajuns la locul cu pricina în câteva minute și unul dintre ei a coborât în fântâna adâncă de câțiva metri, pentru a o recupera.

Chiar dacă era speriată, Zizi și-a înfipt cu toată puterea gheruțele în costumul de protecție al pompierului, semn că a înțeles că acesta este salvatorul ei.

Și așa a fost! Zizi a ajuns nevătămată în brațele stăpânului, iar salvatorii sunt bucuroși că seara, pisicuța va putea servi cina în familie, așa cum se cuvine.

Fiecare șansă la viață, fiecare zâmbet pe care-l aduc sufletele salvate nu fac decât să întărească ideea că meseria pompierilor e una dintre cele mai frumoase din lume!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.