Două victime în urma unui incendiu de locuință

Marți, 10 Octombrie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Doua victime in urma unui incendiu de locuinta | imaginea 1 Nu manevrați substanțe inflamabile în apropierea focului deschis! Vaporii se pot aprinde și pot incendia bunurile din apropiere. Din această cauză, în locuința unor vârstnici din localitatea Străteni s-a produs un incendiu, miercuri dimineață, 4 octombrie a.c.

Bărbatul, în vârstă de 87 de ani, a suferit arsuri la nivelul feței, iar femeia, de 72 de ani, un atac de panică. Cei doi au fost transportați la Spitalul Municipal Dorohoi pentru îngrijiri medicale de specialitate, cu o ambulanță SMURD.

Trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au acționat pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor, aproape patru ore. Au ars: bunurile din două camere, acoperișul locuinței, o magazie și peste trei tone de lemne.

Pentru înlăturarea pericolului de incendiu, pompierii vă mai recomandă:

  • nu aprindeți focul în sobe cu ajutorul substanțelor inflamabile precum benzină, gaz sau alte substanțe periculoase;
  • nu folosiți alte materiale combustibile în afară de cele pentru care a fost destinată soba.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.