Incendiu izbucnit la acoperișul unui hotel din municipiul Dej

Marți, 10 Octombrie 2023Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Incendiu izbucnit la acoperisul unui hotel din municipiul Dej | imaginea 1 Pompierii clujeni au desfășurat joi, 5 octombrie a.c., o amplă intervenție la un incendiu care a izbucnit la acoperișul unui hotel din municipiul Dej.

Imediat s-au deplasat la fața locului echipajele de la Detașamentul Dej, iar în paralel au fost mobilizate forțe de la Detașamentele 1 Cluj-Napoca și Turda. S-a primit sprijin de la ISU Bistrița-Năsăud, ISU Mureș - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” al jud. Mureş și ISU Sălaj, care au intervenit la incendiu sau au asigurat necesitățile operative la sediul subunităților.

Astfel, se adresează mulțumiri colegilor pentru mobilizarea exemplară! Flăcările s-au manifestat generalizat la acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 1.000 mp, afectând în totalitate ultimele două niveluri. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar operațiunile de stingere au durat mai bine de patru ore. Cauza probabilă de la care a izbucnit incendiul este în curs de cercetare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.