Intervenție la înălțime pentru salvarea unui copil

Marți, 03 Octombrie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Interventie la inaltime pentru salvarea unui copil | imaginea 1 Patrik nu și-a propus să-și facă o fotografie cu pompierii, cu toate că-i admiră din tot sufletul, ca orice copil.

Însă un joc de-a v-ați ascunselea și o idee necugetată l-au făcut pe Patrik să ia decizia de a se cățăra într-unul dintre copacii din fața blocului.

Adevărul e, că a rămas singurul dintre partenerii de joacă negăsit, dar în câteva minute, satisfacția copilului s-a transformat în teamă.

Patrik nu mai putea coborî, iar distanța până la sol era prea mare pentru a sări.

Un apel disperat la 112, venit din partea unuia dintre prietenii săi, a alarmat pompierii Gărzii de Intervenție Lupeni și două echipaje s-au mobilizat de urgență la locul solicitării.

De la o înălțime de aproximativ 4 metri, Patrik a fost coborât în siguranță, cu picioarele pe pământ și la propriu și la figurat.

Bineînțeles că după ce i-a trecut sperietura a urmat „explorarea” autospecialelor de intervenție. Poza a fost un bonus.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.