Intervenție salvatoare - Respect, Plutonier adjutant-șef Cîmpianu Daniel!

Joi, 12 Octombrie 2023Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Interventie salvatoare   Respect  Plutonier adjutant sef Cimpianu Daniel | imaginea 1 Marți după-amiază, 10 octombrie a.c., două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, pe raza localității Hinova.

Până la sosirea forțelor de intervenție, 𝐩𝐥𝐭. 𝐚𝐝𝐣.-𝐬̦𝐞𝐟 𝐂𝐢̂𝐦𝐩𝐢𝐚𝐧𝐮 𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞𝐥, aflat în timpul serviciului, a sărit imediat în ajutor conducătorului auto și a celor trei pasageri din autoturism.

Acesta a observat fumul dens și flăcările care izbucniseră la o mașină aflată în trafic. Fără a sta pe gânduri, a acționat rapid, utilizând două stingătoare disponibile pentru a stinge incendiul înainte ca acesta să se extindă și să pună în pericol viața și bunurile cetățeanului.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la compartimentul motor. Acesta a fost lichidat în limitele găsite, pagubele fiind limitate datorită intervenției cadrului militar. 𝘐̂𝘪 𝘮𝘶𝘭𝘵̦𝘶𝘮𝘪𝘮 𝘤𝘰𝘭𝘦𝘨𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘯𝘰𝘴𝘵𝘳𝘶 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘤𝘢̆ 𝘢 𝘥𝘦𝘮𝘰𝘯𝘴𝘵𝘳𝘢𝘵 𝘥𝘪𝘯 𝘯𝘰𝘶 𝘤𝘶𝘳𝘢𝘫𝘶𝘭 𝘴̦𝘪 𝘢𝘯𝘨𝘢𝘫𝘢𝘮𝘦𝘯𝘵𝘶𝘭 𝘥𝘦 𝘯𝘦𝘤𝘭𝘪𝘯𝘵𝘪𝘵 𝘢𝘭 𝘱𝘰𝘮𝘱𝘪𝘦𝘳𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘪̂𝘯 𝘴𝘭𝘶𝘫𝘣𝘢 𝘴𝘦𝘮𝘦𝘯𝘪𝘭𝘰𝘳!

Interventie salvatoare   Respect  Plutonier adjutant sef Cimpianu Daniel | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.