Jurnalul operativ al ISU Teleorman

Joi, 26 Octombrie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Jurnalul operativ al ISU Teleorman | imaginea 1 Stingerea incendiilor, acordarea de prim ajutor calificat, asigurarea măsurilor P.S.I. și salvarea vieții din medii ostile reprezintă doar câteva exemple dintre cele 108 misiuni desfășurate de salvatorii teleormăneni, în interval de 72 de ore.

În perioada de referință, efectivele I.S.U. „A.D. Ghica” al județului Teleorman au intervenit pentru stingerea a 32 de incendii, dintre care 27 de vegetație uscată, miriște și resturi menajere, unul izbucnit la o casă de locuit din localitatea Năvodari, trei la anexele gospodărești ale unor cetățeni din Băbăița, Slobozia Mândra și Botoroaga și un incendiu de furaje în localitatea Islaz.

Pompierii au mai intervenit la 70 de cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, la patru accidente rutiere, rezultate cu un număr total de nouă victime, produse pe raza localităților Islaz, Zimnicea, Peretu și Turnu Măgurele, la o misiune pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și la o intervenție în sprijinul echipajelor medicale ale SAJ Teleorman pentru preluarea unei persoane cu probleme de sănătate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.