Peste 160 de intervenții și misiuni ale pompierilor hunedoreni

Joi, 26 Octombrie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Peste 160 de interventii si misiuni ale pompierilor hunedoreni | imaginea 1 În interval de trei zile, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara” al Județului Hunedoara au desfășurat 166 misiuni și intervenții.

O pondere semnificativă a misiunilor este reprezentată de acordarea ajutorului medical de urgență, respectiv 136 astfel de solicitări. Tot în această perioadă, pompierii militari au intervenit pentru stingerea a 12 incendii.

Dintre acestea, 11 au reprezentat arderi necontrolate de vegetație uscată și deșeuri menajere, fiind afectate aproximativ 16 hectare de teren. Un alt incendiu a fost semnalat la un autoturism aflat pe raza localității Josani. Din fericire, în urma acestor evenimente, nu au existat victime, ci doar pagube materiale.

De asemenea, salvatorii hunedoreni au gestionat prompt 2 situații de urgență generate de producerea accidentelor rutiere care au avut loc în municipiul Deva, au acordat sprijin Serviciului de Ambulanță Județean în 11 cazuri și au acționat totodată, în alte 5 situații, în sprijinul comunității.

❗ 𝐀𝐯â𝐧𝐝 î𝐧 𝐯𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞 𝐜𝐫𝐞ș𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐧𝐮𝐦ă𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐜𝐞𝐧𝐝𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐯𝐞𝐠𝐞𝐭𝐚ț𝐢𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐮𝐥𝐭𝐢𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐳𝐢𝐥𝐞, pompierii 𝐯ă 𝐫𝐞𝐚𝐦𝐢𝐧𝐭esc 𝐟𝐚𝐩𝐭𝐮𝐥 𝐜ă 𝐥𝐚 𝐧𝐢𝐯𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐣𝐮𝐝𝐞ț𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐇𝐮𝐧𝐞𝐝𝐨𝐚𝐫𝐚, 𝐚𝐫𝐝𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐦𝐢𝐫𝐢ș𝐭𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐯𝐞𝐠𝐞𝐭𝐚ț𝐢𝐞𝐢 𝐮𝐬𝐜𝐚𝐭𝐞 ș𝐢 𝐚 𝐫𝐞𝐬𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐯𝐞𝐠𝐞𝐭𝐚𝐥𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐳𝐢𝐬ă, 𝐢𝐧𝐝𝐢𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧𝐭 𝐝𝐞 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐫𝐢𝐞𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢!

În continuare, salvatorii hunedoreni vor fi la datorie, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical persoanelor aflate în dificultate.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.