Poveste cu final fericit pentru 6 cățeluși năzdrăvani

Joi, 26 Octombrie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Poveste cu final fericit pentru 6 catelusi nazdravani | imaginea 1 Din când în când se auzea un lătrat de sub pământ. Cu ultimele puteri, un cățeluș cerea ajutor.

Din joacă, a ajuns, împreună cu cei cinci frați, într-un cămin de apă din curtea Spitalului Săveni. Speriați, doi dintre ei s-au refugiat într-o țeavă cu diametru de aproximativ 15 cm și o lungime de peste zece metri.

Patru dintre cățeluși au fost scoși din groapă de o femeie care le-a auzit strigătul de ajutor. După ce a văzut că nu-i poate ajuta pe ultimii doi, a sunat după ajutor la 112. Între timp, unul dintre cei doi cățeluși a reușit să traverseze țeava și a ajuns în alt cămin de unde a fost scos de pompierii de la Stația Săveni.

În tot acest timp, salvatorii s-au gândit la fel de fel de soluții pentru a-l elibera din captivitate și pe ultimul. Deși era blocat la jumătatea distanței, pompierii au găsit repede o modalitate și, cu ajutorul unui dispozitiv, l-au scos din spațiul îngust și rece.

Au rămas cu toții, inclusiv mama lor, care a supravegheat toate operațiunile, în grija personalului spitalului. Povestea s-a încheiat cu privirea blândă a mamei blănosului, care a fost mai mult decât un mulțumesc, atât pentru salvatori, cât și pentru femeia care i-a chemat în sprijin.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.