Pui de pisică, salvat dintr-o fântână adâncă de 12 metri

Vineri, 06 Octombrie 2023Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Pui de pisica  salvat dintr o fantana adanca de 12 metri | imaginea 1 Pompierii reșițeni au fost solicitaţi să intervină, în cursul zilei de marți, 3 octombrie a.c., pentru salvarea unui pui de pisică căzut într-o fântână dintr-o gospodărie din Reșița, cartierul Țerova.

Neastâmpărată din fire, mica exploratoare dădea mereu târcoale fântânii, întrebându-se oare ce comori ascunse se găsesc în interiorul acesteia. Pentru a-și pune în practică planul, s-a aventurat pe marginea fântânii, alunecând în interiorul acesteia.

Salvatorii au ajuns rapid la faţa locului şi cu ajutorul mijloacelor specifice de salvare au reușit să o aducă la suprafață în siguranță și să o predea proprietarului. Cum s-a văzut teafără afară, a mulțumit salvatorului, cuibărindu-se în brațele acestuia.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.