24 de ore din 24, în ajutorul cetățenilor

Luni, 13 Noiembrie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

24 de ore din 24  in ajutorul cetatenilor | imaginea 1 Subunitățile operative ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman au gestionat în interval de 48 de ore un număr de 45 de situații de urgență.

Dintre acestea, trei au fost pentru stingerea incendiilor (două incendii izbucnite la anexele gospodărești ale unor cetățeni și un incendiu de vegetație uscată și resturi menajere).

Au mai fost gestionate 40 de cazuri SMURD pentru acordarea primului ajutor calificat și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, un eveniment rutier produs pe raza localității Dobrotești, rezultat cu o victimă rănită ușor, și o misiune în sprijinul echipajului SAJ Teleorman pentru preluarea unei persoane cu probleme de sănătate.

❗️Foarte important! Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman solicită cetățenilor anunțarea tuturor situațiilor care pot pune în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.