Accident feroviar cu final tragic pentru un minor de 15 ani

Joi, 23 Noiembrie 2023Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

Accident feroviar cu final tragic pentru un minor de 15 ani | imaginea 1 Dispeceratul Integrat ISU – SMURD – SAJ Iași a fost anunțat prin SNUAU 112, marți, 21 noiembrie a.c., în jurul orei 07:10, despre producerea unui accident feroviar în orașul Podu Iloaiei. La fața locului, a fost direcționat de urgență echipajul de terapie intensivă mobilă cu medic (TIM).

La ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării, medicul de pe echipajul sosit la evenimentul feroviar a constatat decesul unui minor în vârstă de 15 ani. Victima prezenta leziuni incompatibile cu viața. Cazul a rămas în atenția autorităților pentru cercetări.

Personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mihail Sturdza” al județului Iași va continua activitățile orientate spre siguranța cetățenilor, cu accent pe prevenirea situațiilor de urgență și gestionarea operativă a evenimentelor care pun în pericol viața semenilor sau bunurile materiale ale acestora.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.