Accident feroviar soldat cu 3 victime rănite și încarcerate

Joi, 30 Noiembrie 2023Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Accident feroviar soldat cu 3 victime ranite si incarcerate | imaginea 1 Intervenție dificilă pentru pompierii sinăieni, duminică, 26 noiembrie a.c., în jurul prânzului, în urma producerii unui accident feroviar soldat cu 3 victime rănite și încarcerate.

Din fericire, prin efortul și munca în echipă a pompierilor militari care au intervenit cu promptitudine, toate cele trei victime au fost extrase în cel mai scurt timp cu putință, fiind preluate de către echipajele medicale și paramedicale aflate la fața locului.

Pompierii fac apel către cetățeni să manifeste prudență și responsabilitate în toate activitățile pe care le desfășoară în viața de zi cu zi, fie că se află la volan, în postura de conducători auto, fie că sunt pietoni sau se află acasă ori la locurile de muncă.

Respectați întotdeauna recomandările și sfaturile autorităților privind modul de comportare în situații de urgență! Pompierii militari prahoveni sunt la datorie, zilnic, pentru a veni în ajutorul tuturor celor aflați în dificultate!

Accident feroviar soldat cu 3 victime ranite si incarcerate | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.