În ajutorul cetățenilor, la 67 de evenimente

Joi, 02 Noiembrie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

In ajutorul cetatenilor  la 67 de evenimente | imaginea 1 În interval de două zile, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au participat la un număr de 67 de evenimente.

Din totalul intervențiilor, 48 au fost ale paramedicilor SMURD pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, 17 incendii, dintre care două izbucnite la locuințele unor cetățeni din localitățile Lada și Dobrotești și 15 de vegetație uscată, miriște și resturi menajere.

Pompierii teleormăneni au mai gestionat două misiuni pentru acordarea primului ajutor calificat, respectiv asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la două accidente rutiere, produse pe raza localităților Videle și Necșești, rezultate cu un număr total de trei victime.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.