Incendiu de proporții la o locuință din Cenad, Timiș

Joi, 23 Noiembrie 2023Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Incendiu de proportii la o locuinta din Cenad  Timis | imaginea 1 Pompierii din Timiș au fost solicitați să intervină, în noaptea de 20 noiembrie a.c., la ora 01:58, la un incendiu de proporții la o locuință din comuna Cenad.

Secția de Pompieri Sânnicolau Mare a fost alertată, iar două autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă, împreună cu un echipaj SMURD, au ajuns rapid la fața locului. Pompierii voluntari din comunele Cenad și Dudeștii Vechi au intervenit și ei în sprijinul pompierilor militari.

Incendiul a izbucnit la nivelul unei anexe, extinzându-se apoi la casa cu mansardă. Suprafața afectată a fost semnificativă, cu aproximativ 100 mp la anexă și 300 mp la nivelul locuinței. Printre pagubele înregistrate se numără obiecte de mobilier, bunuri electrice și electrocasnice depozitate la mansardă, acoperișul pe structură din lemn și învelitoarea din tablă.

Reprezentanții ISU Timiș au transmis că incendiul, cel mai probabil, s-a declanșat din cauza unui scurtcircuit în anexa care adăpostea camera tehnică. Cu toate că pagubele materiale sunt semnificative, nu s-au înregistrat victime în urma intervenției rapide a pompierilor. Aceștia au reușit să salveze parterul locuinței și doi porci din gospodărie.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.