Incendiu puternic la o hală de producție

Joi, 02 Noiembrie 2023Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Incendiu puternic la o hala de productie | imaginea 1 Miercuri dimineața, 25 octombrie a.c., un incendiu puternic a cuprins o hală de producție fibră de sticlă, din municipiul Gheorgheni, existând un risc ridicat de extindere la întreaga hală și la mai multe recipiente cu circa 800 l acetonă.

Incendiul s-a manifestat pe aproximativ 300 mp, iar pentru stingerea acestuia a fost nevoie de peste 50 de pompieri militari și civili, din cadrul a 3 subunități de intervenție și 4 SVSU-uri, cu 12 autospeciale de stingere.

Din cauza degajărilor mari de fum, pentru asigurarea protecției cetățenilor, a fost folosit sistemul RO-ALERT, la nivelul municipiului Gheorgheni, prin care au fost transmise recomandări cu privire la evitarea expunerii la fum.

O persoană cu atac de panică a fost asistată medical la fața locului, de echipajul SMURD, ulterior fiind transportată la spital. Pompierii au reușit să salveze o mare parte din hală, un motostivuitor, precum și recipientele cu acetonă depozitate în hală.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.