Incendiu violent izbucnit la o locuință din Iași

Joi, 23 Noiembrie 2023Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

Incendiu violent izbucnit la o locuinta din Iasi | imaginea 1 Dispeceratul Integrat ISU – SMURD – SAJ Iași a fost anunțat prin SNUAU 112, în data de 21 noiembrie a.c., la ora 15:30, despre producerea unui incendiu la un imobil din municipiul Iași, strada Cicoarei.

La fața locului, au fost direcționate de urgență, trei autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă, cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor și un echipaj de prim ajutor calificat (EPA).

La ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării, incendiul se manifesta la întreaga locuință, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. În urma recunoașterii, au fost suplimentate forțele și mijloacele de intervenție, cu o autospecială de intervenție și stingere cu apă și spumă și un echipaj pentru transportul apei.

Proprietarul, în vârstă de 53 de ani, a fost evaluat medical la locul solicitării și a fost transportat, cu atac de panică, la UPU a Spitalului Clinic Județean de Urgențe ”Sf. Spiridon” Iași.

În urma incendiului au ars aproximativ 100 de metri pătrați din acoperiș, diverse produse electrocasnice și elemente de mobilier. Ultimul focar de incendiu a fost lichidat după aproximativ 4 ore. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jarul căzut din sistemele de încălzire.

Personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mihail Sturdza” al județului Iași va continua activitățile orientate spre siguranța cetățenilor, cu accent pe prevenirea situațiilor de urgență și gestionarea operativă a evenimentelor care pun în pericol viața semenilor sau bunurile materiale ale acestora.

Incendiu violent izbucnit la o locuinta din Iasi | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.